Nieuws

Workshops voor samenwerking met TeamUp Lite

Als trainer wil je natuurlijk de beste workshop voor samenwerking geven. Goede tools kunnen daarin echt het verschil maken. Met de juiste tools kun je een echte samenwerking simuleren. Serious games bieden je hiervoor een geweldige oplossing.

Serious games zorgen er namelijk voor dat spelers snel het spel worden ingezogen. Ze laten dan snel de formaliteit van een workshop los en reageren op een natuurlijke manier op situaties. Dat maakt het veel gemakkelijker voor jou als trainer om te zien hoe iemand echt in een groep is. Daarom kun je ook direct betere feedback geven en een goede link maken met hun werk.

TeamUp Lite is een serious game die speciaal is ontworpen om samenwerking te trainen. Deelnemers gaan samen door een aantal uitdagingen die verschillende takken van coöperatie benadrukken. Je krijgt daarom een goed beeld van je deelnemers en daardoor kun je hen beter trainen. Het is ook nog eens compleet online en dus perfect om ook nu toe te passen. Als je TeamUp Lite een keer wilt uitproberen, laat het ons weten!