Nieuws

Interne kennisdeling met Eventrum

Bedrijven lopen er vaak tegenaan dat medewerkers veel kennis hebben. Dat is op zichzelf niet zo’n probleem, want daardoor zijn ze waardevol. Wat wel handig is, is als die kennis gedeeld wordt met anderen. Zo wordt informatie breed beschikbaar en inzetbaar.

Kennis verspreiden is een lastige opgave. Er bestaan kennismanagementsystemen die daarbij helpen en bedrijven zetten vaak ook andere middelen in. Evenementen zijn hier een goed voorbeeld van.

Tijdens evenementen is de focus namelijk op het leggen van nieuwe contacten en het verdiepen van bestaande contacten. Zo leer je meer van elkaar en weet je waar de kennis die je zoekt te vinden is. Ook stap je makkelijker op iemand af als je die persoon al eens eerder hebt gesproken.

Het evenement zelf kan natuurlijk bijdragen bij de kennisdeling. Met interactieve workshops, inspirerende sprekers en informele borrelmomenten stimuleer je mensen om actief hun kennis te verspreiden en zelf ook meer te leren.

Met Eventrum zet je eenvoudig en snel online en hybride evenementen op voor kennisdeling. Vraag ons om meer informatie of ontdek onze online en live demonstratie.