Nieuws

Hybride events met Eventrum

Sommige evenementen kunnen weer gedeeltelijk fysiek doorgaan, maar dat is voor veel doeleinden niet genoeg. Hoe meer deelnemers, hoe groter de waarde wordt voor iedereen: bezoekers, deelnemende bedrijven, sponsoren en de organisatie. Om dit ook komende tijd te kunnen blijven doen is een uitkomst hiervoor een hybride event.

Bij een hybride evenement is een deel van het event fysiek te bezoeken terwijl er parallel ook digitaal een event is. Je kunt de online deelnemers mee laten doen met de fysieke activiteiten door slim gebruik te maken van technologie. En met het juiste online platform maak je de ervaring voor de digitale bezoeker onvergetelijk en net zo waardevol als voor de fysieke bezoeker.

Wanneer je een digitaal platform overweegt, denk dan zeker na over hoe het platform omgaat met de hoeveelheid online bezoekers die jij verwacht. Ook is het goed om na te gaan hoe deze bezoekers betrokken worden bij het live event, maar ook welke digitale activiteiten er zijn. Daarnaast is de manier waarop de organisatie en deelnemende bedrijven hun plekje kunnen managen ook belangrijk.

Meer weten over hybride evenementen en hoe Eventrum daarbij kan ondersteunen, vraag het ons!